Beste patiënten,

Na ruim 41 jaar met plezier als tandarts te hebben gewerkt, heb ik besloten op 21 december 2022 een punt te zetten achter mijn werkzame leven in de mondzorg.

Allereerst wil ik mijn patiënten bedanken voor het vertrouwen dat zij de afgelopen decennia in mij hebben gesteld.

Op 1 oktober 1981 ben ik samen met mijn toenmalige collega Wilbert Derksen een praktijk begonnen aan de Welle 32 in Deventer. In 1990 is mijn praktijk verhuisd naar de Tijinkweg in Deventer waar een nieuwbouwwijk werd ontwikkeld. Op deze locatie heb ik tot 1 juli 2020 gewerkt samen met diverse collega’ s en medewerkers waarbij ik zeker ook mij trouwe assistente Miranda Nijenhuis niet mag vergeten te noemen.

Vanaf 1 juli 2020 zijn wij geïntegreerd in De Watersnip, Kliniek voor mondzorg waar ik tot nu toe 2 dagen in de week werkzaam ben. Deze laatste periode was voor mij natuurlijk een grote verandering maar ik heb met veel plezier de laatste twee jaar op de Watersnip gewerkt. Dit is zeker mede te danken aan de vriendelijke en professionele ondersteuning van het hele team van De Watersnip.         

Wat mij bijblijft van de afgelopen 41 jaar is toch de goede verstandhouding met patiënten. Van sommige families heb ik 3 generaties in de behandelstoel gezien. Ook werden er vaak zaken in de behandelkamer besproken die niets met tandheelkunde te maken hadden. Toch zijn het juist dingen die het vak leuk maakten.

Wellicht zien we elkaar nog eens in een andere setting. Ik wens iedereen het allerbeste voor de toekomst.

Rien van Koeveringe