BEHANDELINGEN BIJ DE WATERSNIP

VOLLEDIGE ZORG VOOR UW GEBIT

Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel. Met een gedreven en gekwalificeerd team van specialisten staan wij voor u klaar om uw gebit gezond en mooi te maken en/of houden.

U kunt bij De Watersnip terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige zorg voor het hele gezin, Zoals halfjaarlijkse controles, het maken van röntgenfoto’s, gebitsreiniging en het vullen van tanden en kiezen. Ook maken wij kroon- en brugwerk en gebitsprotheses, al dan niet gedragen op implantaten.

Naast de preventieve tandheelkunde is het team van De Watersnip gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, dat in onze optiek integraal deel uitmaakt van de tandheelkunde. Ons team heeft als doel uw gebit zo mooi en natuurgetrouw mogelijk te restaureren. U kunt bij onze praktijk terecht voor facings, porseleinen kronen en behandelingen tegen vroegtijdige gebitsslijtage. Tevens bieden wij volledige rehabilitatie middels prothetiek, zowel gedragen op implantaten als conventionele protheses.

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

Telefonisch bereikbaar op
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:00 uur

vrijdag
08:00 tot 11:00 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

PRETTIGE SAMENWERKING

Wij vinden een gelijkwaardige samenwerking met u erg belangrijk. Onze behandelplannen maken we dan ook altijd in samenspraak. Zijn er meerdere mogelijkheden? Dan informeren we u uitgebreid zodat we samen tot een juiste keuze komen. Bent u angstig om naar de tandarts te gaan? Wij nemen ruim de tijd voor u om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen.

 

PREVENTIEVE TANDHEELKUNDE
MONDHYGIËNE
KRONEN EN BRUGGEN

De preventieassistenten van De Watersnip instrueren en adviseren u hoe u uw gebit in topconditie kunt houden. Bovendien verwijderen ze aanslag, tandplak en tandsteen (verharde tandplak) voor het behoud van een gezond en sterk fundament van uw gebit.

Leesmeer

Onze mondhygienisten en mondzorgkundigen helpen u bij het verhelpen van tandvleesaandoeningen zodat uw conditie van het kaakbot wordt geoptimaliseerd. Dit is de fundering van u volledige gebit. De mondzorgkundigen in onze praktijk zijn gekwalificeerd om controles en kleine vullingen uit te voeren.

Lees meer

U heeft een beschadigde, verkleurde of gebroken tand of kies? Een kroon is een vaste vervanging van het zichtbare gedeelte van een tand of kies en kan een oplossing zijn voor uw gebit.

Lees meer

FACINGS EN BLEKEN
PROTHESE EN KUNSTGEBIT
DIGITAL SMILE DESIGN

Bent u niet tevreden over de helderheid en witheid van uw gebit? Het is mogelijk uw gebit te laten bleken met behulp van bleeklepels die u thuis kunt gebruiken.

Lees meer

Een volledige prothese of kunstgebit is een hulpmiddel in het geval dat al uw tanden en kiezen getrokken zijn. Een kunstgebit ligt los in de mond en is volledig uitneembaar.

Lees meer

Met de nieuwste techniek van De Watersnip, Digital Smile Design, is het mogelijk om alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak al voor een behandeling in beeld te brengen.
Lees meer