DE WATERSNIP, SPECIALISTEN IN ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

EEN TWEEDE KANS VOOR EEN EERSTE INDRUK

Uw tanden zijn uw visitekaartje, maar soms ook een bron van onzekerheid. U durft bijvoorbeeld niet meer breeduit te lachen, omdat u zich schaamt voor uw gebit? U kunt hierdoor minder plezier in het dagelijks leven ervaren.

Ons gespecialiseerde team helpt u graag met het realiseren van een prachtige glimlach en daarmee brengen wij uw zelfvertrouwen terug. Wij zijn in Nederland voorlopers op het gebied van esthetische tandheelkunde en blijven scherp op allerlei ontwikkelingen en technieken. Door regelmatige bijscholing hierin, bieden wij een groot scala aan mogelijkheden op het gebied van esthetische tandheelkunde.

Ook als u niet eerder bij ons bent geweest, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met één van onze specialisten om samen te bekijken wat wij u kunnen bieden. We geven advies voor de te volgen behandelingen en we maken een offerte. We gaan met u aan het werk om van uw voorzichtige grijns, een prachtige glimlach te maken.

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

Telefonisch bereikbaar op
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:00 uur

vrijdag
08:00 tot 11:00 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

WILT U MEER WETEN OVER ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE?

Onze specialisten in esthetische tandzorg adviseren en bespreken de mogelijkheden graag met u en brengen vooraf duidelijk de kosten in beeld. Een esthetische behandeling bij De Watersnip kan ook als u een andere tandarts heeft. Desgewenst overleggen wij met uw zorgverzekering wat er binnen uw zorgpakket mogelijk is met betrekking tot esthetische tandheelkunde.

DIGITAL SMILE DESIGN
TANDEN BLEKEN

Met de nieuwste techniek van De Watersnip, Digital Smile Design is het mogelijk om alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak al voor een behandeling in beeld te brengen.

Lees meer

Bent u niet tevreden over de helderheid en witheid van uw gebit? Het is mogelijk uw gebit te laten bleken met behulp van bleeklepels die u thuis kunt gebruiken.

Lees meer