ONZE KLINIEK, WIJ STAAN VOOR U KLAAR

DE WATERSNIP, KLINIEK VOOR MONDZORG

Sinds januari 2014 leiden de tandartsen Xander Rijpstra en Geert Landman de praktijk. De twee tandartsen kennen elkaar van de tandartsenopleiding en van daaruit ontstond een vriendschap en de uiteindelijke professionele samenwerking.

Samen met de tandartsen Javi Cruces Tova, Anke Peters, Briggitte Morales Velez, Maaike Schumer, Joey Nijkamp, Bo van der Bend, Liza Schimmel, Christophe Taal (Tandarts in opleiding) staan zij met 6 mondhygiënisten, 2 paro-preventieassistenten, 4 preventie assistenten, 10 tandartsassistenten en 6 balie assistenten voor u klaar. De kliniek heeft 8 behandelkamers die allen een ontspannen sfeer uitademen. Sinds 2021 is de nieuwe praktijk Peak Dentistry geopend. Deze bevindt zich op de eerste verdieping.

COMPLETE TANDVERZORGING VOOR HET HELE GEZIN

De Watersnip, is een kliniek voor mondzorg, gelegen aan een grote verkeersader centraal in Deventer.

Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel. Met een gedreven en gekwalificeerd team van specialisten staan wij voor u klaar om uw gebit gezond en mooi te maken en/of houden.

U kunt bij De Watersnip terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige zorg voor het hele gezin, Zoals halfjaarlijkse controles, het maken van röntgenfoto’s, gebitsreiniging en het vullen van tanden en kiezen. Ook maken wij kroon- en brugwerk en gebitsprotheses, al dan niet gedragen op implantaten.

 

De Watersnip staat voor
  • Complete tandheelkundige zorg
  • Esthetische tandheelkunde
  • Gebitsverbeteringen d.m.v. Digital Smile Design
  • Extra zorg voor mensen met angst voor de tandarts
  • Een betrokken team wat met raad en daad klaar staat
  • Persoonlijk advies met in achtneming van haalbare resultaten, mogelijkheden en budget

 

Voor complexe behandelingen werkt De Watersnip samen met de Parodontologie Praktijk Zwolle en met Kaakchirurgie Deventer Ziekenhuis.

 

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Naast algemene tandheelkunde zoals de halfjaarlijkse controles, is het deskundige team van De Watersnip gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Zo kunt u bij onze praktijk terecht voor verfraaiing van uw gebit. Hierbij kunt u denken aan het bleken van tanden, het plaatsen van porseleinen kronen of facings, al dan niet met behulp van de methode Digital Smile Design.

PROTHESES EN VOLLEDIG HERSTEL VAN UW GEBIT

Wij bieden een volledig herstel van uw gebit door middel van protheses, al dan niet met behulp van implantaten. Maar ook het gebied van gebitsproblemen zoals slijtage, tandvleesontstekingen of snurkproblematiek ontvangt u van ons een persoonlijk en deskundig advies .

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

Telefonisch bereikbaar op
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:00 uur

vrijdag
08:00 tot 11:00 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

KENNIS EN VERNIEUWING

Vernieuwing van de praktijk, alsook vernieuwing van kennis staat centraal bij onze medewerkers. Onze tandartsen en assistenten volgen masterclasses, cursussen en zijn betrokken bij een maandelijkse kennisgroep van tandartsen waar nieuwe technieken en mogelijkheden worden uitgewisseld. Zodoende krijgt u altijd deskundig en juist advies.

SPOEDGEVALLEN

AVONDBEHANDELING

BENT U VERHUISD?

TANDZORG AAN HUIS

U heeft een acute pijnklacht. Als u voor 10:00 uur ’s ochtends belt met 0570 – 62 89 22, kunt u normaliter dezelfde dag bij ons terecht. Bij acute pijnklachten buiten praktijktijden kunt u bellen met de spoeddienst in Hengelo op het nummer 0900 – 15 15.

De Watersnip biedt de unieke mogelijkheid een afspraak te plannen in de avonduren. Voor avondbehandelingen hanteren wij standaard de maandag- en donderdagavond waarop wij tot 21:00 uur aanwezig zijn met twee tandartsen, een mondhygiëniste en preventie assistenten.

Wanneer u bent verhuisd, geef dit dan zo spoedig mogelijk door zodat wij uw gegevens up to date kunnen houden. U bereikt ons op het e-mail adres info@dewatersnip.com of via ons telefoonnummer 0570 – 62 89 22.

Als extra dienst biedt De Watersnip ook tandzorg aan huis voor ouderen, die niet meer in staat zijn zelf naar de praktijk te komen. Heeft u of één van uw ouders behoefte aan onze dienst? Neemt u dan contact met ons op via het e-mail adres info@dewatersnip.com of via telefoonnummer 0570 – 62 89 22.