Over De Watersnip

Wat ons, ons maakt

Ons verhaal

Wij, Xander Rijpstra en Geert landman, kennen elkaar van de tandartsenopleiding en van daaruit ontstond een vriendschap en de uiteindelijke professionele samenwerking.

Sinds 2013 zijn wij trotse eigenaar van ‘de Watersnip Kliniek voor Mondzorg’ en bezig met het uitbreiden van onze praktijk. Hierbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal.

Door de jaren heen zijn wij ons gaan specialiseren op het gebied van de restauratieve tandheelkunde en implantologie. Dit is een gebied van tandheelkunde waarin complexe vraagstukken en problemen worden opgelost. Omdat de vraag naar uitgebreide tandheelkunde steeds meer toeneemt en cliënten de zorg niet altijd in onze regio kunnen vinden, hebben wij 1 januari 2021  ‘Peak, Functional and Esthetic Dentistry’ opgericht.

Bovendien volgen wij regelmatig lezingen en geven zelf lezingen over uitgebreide restauratieve tandheelkunde aan collega’s in binnen- en buitenland.

Per 1 juli 2023 hebben wij een mooie tandartspraktijk in Gorssel overgenomen. Deze praktijk is inmiddels al uitgebreid met 1 stoel.

Ons team stelt ons in staat om te doen wat we doen en daar zijn we trots op!

Voor de toekomst

De Watersnip Kliniek voor mondzorg is een groeiende groep met mondzorg professionals. Wij zijn blijvend op zoek naar verbetering in het leveren van goede zorg. Niet alleen de kwaliteit van behandelingen staat bij ons voorop ook de manier waarop wij samen met u communiceren is bij ons een punt van blijvende verbetering. Wij zijn toekomstgericht en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop om te optimaliseren. Wij proberen ernaar te streven dat de afspraken die wij met u hebben zo slim mogelijk ingepland worden en uw behandelingen niet ten koste gaan van uw eigen tijd.