DIGITAL SMILE DESIGN

EEN GEWELDIGE LACH VOORAF AL BEOORDELEN

Een regelmatig en mooi gebit is het doel van de esthetische tandheelkunde. Het spreekt daarbij voor zich dat het totaalbeeld van de tanden in harmonie moet zijn met het gebit, de mond en uitstraling. Erg belangrijk is de samenhang van tanden, de lichtinval en gezichtsmimiek bij de cosmetische aanpassing van tanden.

Door gebruik te maken van de nieuwste techniek Digital Smile Design is het mogelijk om alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak al voor een behandeling in beeld te brengen.

Onze tandartsen maken in een studio een video-opname van uw mond en gezicht, met mimiek en bewegingen die daarbij komen kijken. Vervolgens wordt er een plan gemaakt in samenwerking met onze tandtechnici, waarin de gewenste resultaten worden bepaald.

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

PERFECTE AFSTEMMING

Digitale Smile Design zorgt ervoor dat u op basis van een digitaal voorbeeld een afgewogen keuze kunt maken. Van vorm en kleur van tanden tot de uiteindelijke stand van de tanden. Onze tandartsen, tandtechnici en orthodontist beoordelen, aan de hand van de gemaakte videobeelden, deze uiteindelijke stand van uw tanden.

EIGEN OPNAMESTUDIO DE WATERSNIP

De Watersnip heeft een eigen studio die Digital Smile Design mogelijk maakt voor onze cliënten. In deze eigen fotostudio maken we zowel foto’s als een film om uw gezichtsmimiek goed vast te leggen. Met behulp van onze intelligente software, bekijken we samen met u de film waarbij u een impressie krijgt hoe uw nieuwe gebit eruit kan zien.

BEKIJK EEN VIDEO VAN DIGITAL SMILE DESIGN