KRONEN EN BRUGGEN

SAMEN KIJKEN NAAR EEN PASSENDE OPLOSSING

U heeft een beschadigde, verkleurde of gebroken tand of kies? Een kroon is een vaste vervanging van het zichtbare gedeelte van een tand of kies en kan een oplossing zijn voor uw gebit. De porseleinen kroon heeft de kleur en vorm van een natuurlijke tand. Wanneer u een tand of kies mist of als zowel uw tand- als tandwortel is beschadigd, bestaat de mogelijkheid eerst een implantaat te plaatsen waarop de kroon kan worden bevestigd. Samen met u nemen we een stappenplan door.

Stap 1
Nadat de beschadigde tand of kies -onder plaatselijke verdoving- door onze tandarts iets is bijgeslepen, wordt er een afdruk van de tand gemaakt. Op basis hiervan maakt ons tandtechnisch laboratorium een passende kroon.

Stap 2
De kroon wordt als een kapje over uw beschadigde tand of kies geplaatst.

EEN TANDHEELKUNDIGE BRUG

Wanneer u één of meerdere tanden mist, is een tandheelkundige brug een passende oplossing. Een brug bestaat uit een vaste combinatie van drie of meer elementen aan elkaar en omspant het deel waar uw tanden ontbreken. Een brug wordt aan weerszijden van de ontbrekende tand(en) bevestigd aan bestaande tanden. Omdat deze aangrenzende tanden als steunpilaren voor de brug dienen, is een aanpassing nodig in de vorm van twee kronen. Net als bij kronen, wordt ook een brug in de juiste kleur op maat gemaakt en is het een vaste vervanging. Daardoor vormt het één geheel met de rest van uw gebit.

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur